Surprise Menu

Laat u verrassen door onze keukenbrigade

Voor gerechten

  • PROVENCAALSE VISSOEP
    12.50
    rijkelijk gevulde soep met rouille en crostini’s
  • POMPOENSOEP
    13.50
    soep van geroosterde pompoen met langzaam gegaarde, krokant gebakken buikspek, coquille en zoet zure pompoen pickles

    (ook vegetarisch verkrijgbaar 9.50)

  • KROKANTE TOFFEE
    12.50
    gevuld met een crème van blauwader kaas, honing en walnoten, warm uit de oven met salade mesclun en chutney van mango
  • WIJNGAARDSLAKKEN
    12.00
    Zes stuks met kruidenboter uit de oven
  • GAMBA
    14.50
    huisgemaakte kroket van gamba’s op chiffonade van ijsbergsla en wakamé met kreeftenmayonaise
  • GEROOKTE ZALM
    14.50
    ambachtelijk gerookt met een blini, zuurkoolsalade, espuma van aquavit en saffraan, tobiko kaviaar en gruis van jeneverbes
  • CARPACCIO
    16.50
    van hert met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en een salsa van olijfolie, gebrande nootjes en groene kruiden
  • TERRINE
    21.50
    van gekonfijte eendenbout, eendenlever en gerookte eendenborst met gekarameliseerde appel, appelstroop en in cognac gewelde blanke rozijnen

Hoofd gerechten

  • LUXE VISPANNETJE
    27.50
    rijkelijk gevuld pannetje met soubisesaus, legumes de poisson en aardappelmousseline
  • GEBAKKEN KABELJAUWFILET
    30.00
    met een coquille saint Jacques, rivierkreeft staartjes, witte wijn risotto en kreeftensaus
  • VEGA WELLINGTON
    25.00
    bladerdeeg gevuld met twee kleuren zoete aardappel, geitenkaas, geroosterde nootjes, tomaat en salie op een carpaccio van rode biet, gebakken bospaddenstoelen en een jus van geroosterde gele paprika en mais
  • PARELHOEN
    28.50
    gevuld met champignons duxelles met gekonfijte zuurkool, pastinaak crème en een romige gevogelte-truffeljus
  • BIEFSTUK
    26.50
    van Black Angus met spitskool, bospaddenstoelen, geroosterde krieltjes en klassieke Parijse kruidenboter
  • DUO BAVETTE EN BUIKSPEK
    29.50
    runder flanksteak gemarineerd in tijm, rozemarijn en knoflook met langzaam gegaarde, krokant gebakken buikspek, aardappelgratin en sjalottensaus
  • WILD STOOFPOTJE
    28.50
    rijkelijk gevuld stoofpotje met aardappelmousseline en een winters garnituur van rode kool, stoofpeer en spruitjes
  • HERTENBIEFSTUK
    36.50
    met sukade van hert, crunch van honing en tijm, pommes duchesse van kastanje, crème brûlée van pompoen en een krachtige rode wijn-portsaus

Extra te bestellen

  • Brood met smeersels
    7.00
  • Gemengde salade
    5.50
  • Frites met mayonaise
    5.50
  • gebakken eendenlever
    9.50

Desserts

  • DAME BLANCHE
    9.50
    Drie bollen vanille-ijs met slagroom en warme chocolade
  • FLENSJES
    9.75
    Franse pannenkoekjes met vanille-ijs en Grand Marnier-sinaasappel saus
  • DUO VAN CHOCOLADE
    12.50
    salami van chocolade, tuttifrutti en amaretti met pure chocolademousse en stoofpeer sorbetijs
  • CHEF‘S TAARTJE
    12.50
    taartje van witte chocolade en steranijs met spekkoek, vanille-ijs en een crunch van karamel-zeezout
  • KLEIN IJSJE
    5.50
    Vanille ijs met slagroom
  • KAASSELECTIE
    14.50
    Selectie van drie kazen

    * Ook lekker met een portproeverij : € 9.00

  • ADVOCAAT SLAGROOM
    5.50
    Een klassieker
  • AFFOGATO
    5.50
    espresso met vanille-ijs
  • COFFEE COCKTAIL
    10.00
    Espresso met wodka, kahlua en room
  • “IETS ANDERS” KOFFIE
    9.50
    Koffie met daarnaast een huisgemaakte likeur en een bonbon
  • SPECIAL COFFEE
    8.75
    Koffie met daarin likeur en half geslagen room

    • Keuze uit: Irish whiskey, Grand Marnier, Amaretto, Tia Maria, DOM Benedictine of kaneel-likeur
  • BONBONS
    5.50
    4 stuks van het ‘KOPJE VAN LEIDEN’

Groepenmenu

  • Bistro menu
    Drie gangen €45,00 p.p.

    • Brood op tafel bij binnenkomst
    • Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p. of kaas voor het dessert €7,50 p.p.)
    • Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
  • Iets Anders luxe menu
    Drie gangen €55,00 p.p.

    • Brood op tafel bij binnenkomst
    • Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p. of kaas voor het dessert €7,50 p.p.)
    • Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
  • Staande Start menu
    €55,00 p.p.

    • Brood bij binnenkomst
    • Drie kleine voorgerechtjes aan de bar en statafels
    • (daarna aan tafel)
    • een Boisson Frappée (een bolletje citroenijs met cava of cava 0.0)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze (zie bistro menu)
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
  • Bistro Drankenpakket
    €25,00 p.p.

    • Drie drankjes p.p. (huiswijn, frisdrank of bier)
    • Onbeperkt ijswater op tafel
    • Een kopje koffie of thee
  • Iets Anders drankenpakket
    €50,00 p.p.

    • Huiswijn, frisdrank of bier tijdens het diner
    • Onbeperkt tafelwater op tafel
    • Een kopje koffie of thee

In onze keuken wordt gewerkt met o.a. noten en pinda’s,
dus kunnen er in andere producten sporen van noten en pinda’s voorkomen.