Surprise Menu
Laat u verrassen door onze keukenbrigade
Voor gerechten
- PROVENCAALSE VISSOEP12.50rijkelijk gevulde soep met rouille en crostini’s
- UIENSOEP9.00soep van sjalotten, rode wijn en Provençaalse kruiden met een kaascrouton
- KROKANTE TOFFEE12.50gevuld met een crème van blauwader kaas, honing en walnoten, warm uit de oven met salade mesclun en chutney van mango
- WIJNGAARDSLAKKEN12.00Zes stuks met kruidenboter uit de oven
- GAMBA14.50huisgemaakte kroket van gamba’s op chiffonade van ijsbergsla en wakamé met kreeftenmayonaise
- GEROOKTE ZALM15.00ambachtelijk gerookt met een blini, zuurkoolsalade, espuma van aquavit en saffraan, tobiko kaviaar en gruis van jeneverbes
- CARPACCIO16.50met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en een salsa van olijfolie, gebrande nootjes en groene kruiden
- DUO21.50van langzaam gegaarde, krokant gebakken buikspek en coquille saint Jacques met roodlof salade, avocado, baconjam en een krokantje van sesam
Hoofd gerechten
- LUXE VISPANNETJE27.50rijkelijk gevuld pannetje met soubisesaus, legumes de poisson en aardappelmousseline
- GEBAKKEN KABELJAUWFILET30.00met een coquille saint Jacques, rivierkreeft staartjes, witte wijn risotto en kreeftensaus
- VEGA WELLINGTON25.00bladerdeeg gevuld met twee kleuren zoete aardappel, geitenkaas, geroosterde nootjes, tomaat en salie op een carpaccio van rode biet, gebakken bospaddenstoelen en een jus van geroosterde gele paprika en mais
- COQ AU VIN27.50kipkarbonade gegaard in rode wijn
met champignons, gerookte spek, knoflook en zilverui
- BIEFSTUK26.50van Black Angus met spitskool, bospaddenstoelen, geroosterde krieltjes en klassieke Parijse kruidenboter
- LIVAR28.50procureur gemarineerd in tijm, rozemarijn en knoflook en langzaam gegaarde, krokant gebakken buikspek met aardappelgratin en een rode wijn saus
- BOEUF BOURGUIGNON29.50klassiek stoofpotje van rundvlees gegaard in bourgogne en cognac verrijkt met spekjes, zilverui en champignons
- ROSSINI “IETS ANDERS”39.50filet mignon van ossenhaas met zacht gegaarde, gebakken rundersukade en gebakken eendenlever met madeira-truffelsaus en truffel aardappel
ook zonder eendenlever te bestellen 34.50
Extra te bestellen
- Brood met smeersels7.00
- Gemengde salade5.50
- Frites met mayonaise5.50
Desserts
- DAME BLANCHE9.50Drie bollen vanille-ijs met slagroom en warme chocolade
- FLENSJES9.75Franse pannenkoekjes met vanille-ijs en Grand Marnier-sinaasappel saus
- CREME BRULEE11.50crème van vanille met een krokant rietsuikerlaagje en vanille-ijs
- CHEF‘S TAARTJE12.50taartje van witte chocolade en steranijs met spekkoek, vanille-ijs en een crunch van karamel-zeezout
- KLEIN IJSJE5.50Vanille ijs met slagroom
- KAASSELECTIE14.50Selectie van drie kazen
* Ook lekker met een portproeverij : € 9.00
- ADVOCAAT SLAGROOM5.50Een klassieker
- AFFOGATO5.50espresso met vanille-ijs
- COFFEE COCKTAIL10.00Espresso met wodka, kahlua en room
- “IETS ANDERS” KOFFIE9.50Koffie met daarnaast een huisgemaakte likeur en een bonbon
- SPECIAL COFFEE8.75Koffie met daarin likeur en half geslagen room
- Keuze uit: Irish whiskey, Grand Marnier, Amaretto, Tia Maria, DOM Benedictine of kaneel-likeur
- BONBONS5.504 stuks van het ‘KOPJE VAN LEIDEN’
Groepenmenu
- Bistro menuDrie gangen €45,00 p.p.
- Brood op tafel bij binnenkomst
- Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
- eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p. of kaas voor het dessert €7,50 p.p.)
- Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
- Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
- Extra friet en salade op tafel
- Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
- Iets Anders luxe menuDrie gangen €55,00 p.p.
- Brood op tafel bij binnenkomst
- Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
- eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p. of kaas voor het dessert €7,50 p.p.)
- Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
- Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
- Extra friet en salade op tafel
- Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
- Staande Start menu€55,00 p.p.
- Brood bij binnenkomst
- Drie kleine voorgerechtjes aan de bar en statafels
- (daarna aan tafel)
- een Boisson Frappée (een bolletje citroenijs met cava of cava 0.0)
- Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze (zie bistro menu)
- Extra friet en salade op tafel
- Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
- Bistro Drankenpakket€27,50 p.p.
- Drie drankjes p.p. (huiswijn, frisdrank of bier)
- Onbeperkt ijswater op tafel
- Een kopje koffie of thee
- Iets Anders drankenpakket€50,00 p.p.
- Huiswijn, frisdrank of bier tijdens het diner
- Onbeperkt tafelwater op tafel
- Een kopje koffie of thee
In onze keuken wordt gewerkt met o.a. noten en pinda’s,
dus kunnen er in andere producten sporen van noten en pinda’s voorkomen.