Surprise Menu

Laat u verrassen door onze keukenbrigade

Voor gerechten

  • PROVENCAALSE VISSOEP
    12.50
    rijkelijk gevulde soep met rouille en crostini’s
  • UIENSOEP
    9.00
    soep van sjalotten, rode wijn en Provençaalse kruiden met een kaascrouton
  • KROKANTE TOFFEE
    12.50
    gevuld met een crème van blauwader kaas, honing en walnoten, warm uit de oven met salade mesclun en chutney van mango
  • WIJNGAARDSLAKKEN
    12.00
    Zes stuks met kruidenboter uit de oven
  • GAMBA
    14.50
    huisgemaakte kroket van gamba’s op chiffonade van ijsbergsla en wakamé met kreeftenmayonaise
  • GEROOKTE ZALM
    15.00
    ambachtelijk gerookt met een blini, zuurkoolsalade, espuma van aquavit en saffraan, tobiko kaviaar en gruis van jeneverbes
  • CARPACCIO
    16.50
    met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en een salsa van olijfolie, gebrande nootjes en groene kruiden
  • DUO
    21.50
    van langzaam gegaarde, krokant gebakken buikspek en coquille saint Jacques met roodlof salade, avocado, baconjam en een krokantje van sesam

Hoofd gerechten

  • LUXE VISPANNETJE
    27.50
    rijkelijk gevuld pannetje met soubisesaus, legumes de poisson en aardappelmousseline
  • GEBAKKEN KABELJAUWFILET
    30.00
    met een coquille saint Jacques, rivierkreeft staartjes, witte wijn risotto en kreeftensaus
  • VEGA WELLINGTON
    25.00
    bladerdeeg gevuld met twee kleuren zoete aardappel, geitenkaas, geroosterde nootjes, tomaat en salie op een carpaccio van rode biet, gebakken bospaddenstoelen en een jus van geroosterde gele paprika en mais
  • COQ AU VIN
    27.50
    kipkarbonade gegaard in rode wijn
    met champignons, gerookte spek, knoflook en zilverui
  • BIEFSTUK
    26.50
    van Black Angus met spitskool, bospaddenstoelen, geroosterde krieltjes en klassieke Parijse kruidenboter
  • LIVAR
    28.50
    procureur gemarineerd in tijm, rozemarijn en knoflook en langzaam gegaarde, krokant gebakken buikspek met aardappelgratin en een rode wijn saus
  • BOEUF BOURGUIGNON
    29.50
    klassiek stoofpotje van rundvlees gegaard in bourgogne en cognac verrijkt met spekjes, zilverui en champignons
  • ROSSINI “IETS ANDERS”
    39.50
    filet mignon van ossenhaas met zacht gegaarde, gebakken rundersukade en gebakken eendenlever met madeira-truffelsaus en truffel aardappel

    ook zonder eendenlever te bestellen 34.50

Extra te bestellen

  • Brood met smeersels
    7.00
  • Gemengde salade
    5.50
  • Frites met mayonaise
    5.50

Desserts

  • DAME BLANCHE
    9.50
    Drie bollen vanille-ijs met slagroom en warme chocolade
  • FLENSJES
    9.75
    Franse pannenkoekjes met vanille-ijs en Grand Marnier-sinaasappel saus
  • CREME BRULEE
    11.50
    crème van vanille met een krokant rietsuikerlaagje en vanille-ijs
  • CHEF‘S TAARTJE
    12.50
    taartje van witte chocolade en steranijs met spekkoek, vanille-ijs en een crunch van karamel-zeezout
  • KLEIN IJSJE
    5.50
    Vanille ijs met slagroom
  • KAASSELECTIE
    14.50
    Selectie van drie kazen

    * Ook lekker met een portproeverij : € 9.00

  • ADVOCAAT SLAGROOM
    5.50
    Een klassieker
  • AFFOGATO
    5.50
    espresso met vanille-ijs
  • COFFEE COCKTAIL
    10.00
    Espresso met wodka, kahlua en room
  • “IETS ANDERS” KOFFIE
    9.50
    Koffie met daarnaast een huisgemaakte likeur en een bonbon
  • SPECIAL COFFEE
    8.75
    Koffie met daarin likeur en half geslagen room

    • Keuze uit: Irish whiskey, Grand Marnier, Amaretto, Tia Maria, DOM Benedictine of kaneel-likeur
  • BONBONS
    5.50
    4 stuks van het ‘KOPJE VAN LEIDEN’

Groepenmenu

  • Bistro menu
    Drie gangen €45,00 p.p.

    • Brood op tafel bij binnenkomst
    • Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p. of kaas voor het dessert €7,50 p.p.)
    • Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
  • Iets Anders luxe menu
    Drie gangen €55,00 p.p.

    • Brood op tafel bij binnenkomst
    • Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p. of kaas voor het dessert €7,50 p.p.)
    • Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
  • Staande Start menu
    €55,00 p.p.

    • Brood bij binnenkomst
    • Drie kleine voorgerechtjes aan de bar en statafels
    • (daarna aan tafel)
    • een Boisson Frappée (een bolletje citroenijs met cava of cava 0.0)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze (zie bistro menu)
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
  • Bistro Drankenpakket
    €27,50 p.p.

    • Drie drankjes p.p. (huiswijn, frisdrank of bier)
    • Onbeperkt ijswater op tafel
    • Een kopje koffie of thee
  • Iets Anders drankenpakket
    €50,00 p.p.

    • Huiswijn, frisdrank of bier tijdens het diner
    • Onbeperkt tafelwater op tafel
    • Een kopje koffie of thee

In onze keuken wordt gewerkt met o.a. noten en pinda’s,
dus kunnen er in andere producten sporen van noten en pinda’s voorkomen.